Oua murate

de lili in Muraturi, 2 Ian 2013 | 4469 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 20 de oua
  •  2 catei de usturoi
  •  2 ardei iuti mici sau unul mare
  •  gogosar sau ardeu rosu
  •  condimente pentru muraturi
  •  sare
  •  piper boabe
  • 75 ml otet-zahar
Portii: 5
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua murate:

Am fiert ouale cca 10 minute, in apa cu sare si 2 linguri de otet. Le-am lasat la racit, le-am curatat de coaja si le-am intepat cu scobitoarea.

Am pus la fiert 1 l de apa, o lingura sare grunjoasa, 2 linguri condimente pentru muraturi, 75 ml otet si zahar dupa gust.

Pe fundul borcanelor am pus cateii de usturoi si ardeiul iute taiat , am asezat ouale, iar printre ele am adaugat ardeul (gogosarul) taiat julien. Dupa ce fiertura s-a racorit puntin am turnat-o in borcane. Se pastreaza in frigider mai mult timp. Se pot deschide dupa 4-5 zile.



Pofta buna!





 
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua murate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (13)

lili 1

05.01.2013, 20:33

Simona am folosit acuma ceva unguresc, dar mereg si pikant fix.Dia draga sunt tare bune. Nu sunt seci. Oul nu mai este sec, cum e oul fiert si are aroma de la condimente, putin iute. E bun, ce mai...Merita sa incercati.

Panacris 1

28.06.2013, 16:15

Interesant!

Bunica 1

28.06.2013, 16:30

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Ardei iute in otet