Oua murate

de lili in Muraturi, 2 Ian 2013 | 5365 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 20 de oua
  •  2 catei de usturoi
  •  2 ardei iuti mici sau unul mare
  •  gogosar sau ardeu rosu
  •  condimente pentru muraturi
  •  sare
  •  piper boabe
  • 75 ml otet-zahar
Portii: 5
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua murate:

Am fiert ouale cca 10 minute, in apa cu sare si 2 linguri de otet. Le-am lasat la racit, le-am curatat de coaja si le-am intepat cu scobitoarea.

Am pus la fiert 1 l de apa, o lingura sare grunjoasa, 2 linguri condimente pentru muraturi, 75 ml otet si zahar dupa gust.

Pe fundul borcanelor am pus cateii de usturoi si ardeiul iute taiat , am asezat ouale, iar printre ele am adaugat ardeul (gogosarul) taiat julien. Dupa ce fiertura s-a racorit puntin am turnat-o in borcane. Se pastreaza in frigider mai mult timp. Se pot deschide dupa 4-5 zile.



Pofta buna!





 
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua murate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

lili 1

05.01.2013, 20:33

Simona am folosit acuma ceva unguresc, dar mereg si pikant fix.Dia draga sunt tare bune. Nu sunt seci. Oul nu mai este sec, cum e oul fiert si are aroma de la condimente, putin iute. E bun, ce mai...Merita sa incercati.

Panacris 1

28.06.2013, 16:15

Interesant!

Bunica 1

28.06.2013, 16:30

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Zanahorias en escabeche sau morcovi murati si picanti a la Mexico