Oua pane (by Medioto)

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 2 Dec 2010 | 2179 vizualizari

 

Super bune,multumesc medi

 

INGREDIENTE

  • oua fierte tari
  • 2 oua crude
  • faina alba
  • pesmet
  • sare
  • piper
  • ulei pt ptajit
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua pane (by Medioto):

Se fierb ouale in apa cu putina sare.Se lasa la racit si se curata de coaja.


Se bat ouale cu un praf de sare.


Se condimeteaza ouale curatate cu sare si piper


Se dau ouale fierte si curatate prin faina alba apoi prin ou batut cu sare dupa care prin pesmet (daca acultam sfatul lui Medi, adica sa fac ou cu faina poate aveau o crusta mai groasa) dupa care se prajesc in ulei fierbinte.


Se servesc cu salata sau cu ce va dicteaza burtica si ochiul..............hihi


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua pane (by Medioto)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

kamy 1

03.12.2010, 13:20

trebuie sa fac si eu 5f

AndreeaMaria 1

03.12.2010, 18:57

elena1988 1

04.03.2011, 15:24

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu branza si fructe de padure

de oanapl 5

ieri la 22:59

Desert tort cu crema de lamaie, capsuni si jeleu din vin sau 7 ani de bucatareala ori hlizeala pe Bucataras.ro

ieri la 19:17

Înghețată de caise confiate

de RODIMUR 4

ieri la 16:20

Desert tort cu crema de capsuni si glazura oglinda de ciocolata

de Oana 8

ieri la 16:08

RETETA RECOMANDATA
Cartofi frantuzesti