Oua panirat

de Lau in Aperitive / Garnituri, 13 Noi 2013 | 3597 vizualizari

 

De cand le-am vazut la Rocsi mi-au facut cu ochiul :) Sunt foarte bune, cu toate ca cel mic nu a vrut sa manance :( Nu e prieten cu pestele si multe altele, iar mai nou nu mananca nici carne

 

INGREDIENTE

  • 7 oua+2
  • 1 conserva ton
  • 1 lingurita unt
  • 1/2 lamaie
  • patrunjel verde
  • marar verde
  • sare
  • piper
  • faina alba
  • pesmet
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua panirat:

Intr-un vas punem apa si sare, cand incepe sa fiarba adaugam ouale spalate, lasam sa fiarba cca 7 minute. Le scurgem de apa in care au fiert si adaugam apa rece si lasam sa se raceasca. Decojim ouale si le taiem in 2 pe lungime, scoatem galbenusurile.


Tonul il scurgem si adaugam intr-un vas, adaugam zeama de lamaie, untul, sare, piper, galbenusurile pisate, patrunjel, mararul tocat marunt si amestecam bine.


Umplem ouale cu umplutura si lipim jumatatile.


Batem cele 2 oua cu sare si piper. Trecem ouale umplute prin faina, ouale batute, pesmet si le prajim in ulei incalzit. Le scoatem pe un servetel absorbant.


Eu am incarcat si invelit oul in bacon si le-am prajit, sperand ca asa va manca si mofturici

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua panirat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

_Alina_ 1

14.11.2013, 09:30

gaby_gabytza 1

14.11.2013, 16:24

buuune tare

Lau 1

14.11.2013, 19:12

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Micul dejun pentru campioni