Oua papara

de susu in Aperitive / Garnituri, 16 Feb 2015 | 4215 vizualizari

 

O varianta foarte buna de oua pentru micul dejun.

o reteta gen oua americane, sursa: draga mea prietena/ retete

 

INGREDIENTE

  • 3 oua,
  • 25 gr unt,
  • 4 linguri de lapte,
  • sare, piper,
  • 2 felii paine toast
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua papara:

Batem oul cu laptele sarea si piperul dupa care il punem intr-o tigaie unsa cu jumatatea din cantitatea de unt.

Tinem pe foc mic pana are aspectul unei creme pe jumatate inchegate, mestecam in continuu sa nu se prinda. Pentru a opri prepararea si a pastra textura cremoasa luam vasul de pe foc si incorporam restul de unt. Servim pe toast 

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua papara" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Omleta "pomana porcului"