Oua papara

de susu in Aperitive / Garnituri, 16 Feb 2015 | 829 vizualizari

 

O varianta foarte buna de oua pentru micul dejun.

o reteta gen oua americane, sursa: draga mea prietena/ retete

 

INGREDIENTE

  • 3 oua,
  • 25 gr unt,
  • 4 linguri de lapte,
  • sare, piper,
  • 2 felii paine toast
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua papara:

Batem oul cu laptele sarea si piperul dupa care il punem intr-o tigaie unsa cu jumatatea din cantitatea de unt.

Tinem pe foc mic pana are aspectul unei creme pe jumatate inchegate, mestecam in continuu sa nu se prinda. Pentru a opri prepararea si a pastra textura cremoasa luam vasul de pe foc si incorporam restul de unt. Servim pe toast 

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua papara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (2)

mihaelar63 1

16.02.2015, 08:02

Mi-ai facut pofta . Merg sa prepar si eu

MotanLaOale 1

16.02.2015, 14:05

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Rux

Rux 9

12420 puncte

oanapl

8690 puncte

Rocsi

8420 puncte

Constelatialeu

7600 puncte

mihaelar63

5970 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!