Oua rosii (si nu numai) de Paste

de Ghinnni in Aperitive / Garnituri, 2 Apr 2010 | 2157 vizualizari

 

Prima incercare a fost deosebita...atat de deosebita incat va exista o continuare..sambata...pentru ca mai mult de jumatate din ouale disponibile au fost "jertfite" in numele cercetarii...

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 4 pliculete vopsea (rosu, galben, verde)
  • 10 lingurite cu otet
  • 2 lingurite cu sare de bucatarie
  • cateva fire de patrunjel
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua rosii (si nu numai) de Paste:

...am spalat ouale, apoi le-am pus la fiert (in apa cu sare si otet) pentru aproximativ 15 minute... ...intre timp am pregatit culoarea: intr-o oala am pus 700 ml de apa, pliculetul cu vopsea (7gr) si 2 linguri cu otet...amestecam si punem la fiert pentru a dizolva vopseaua... ...cand ouale s-au fiert...le-am bagat in ciorap, am asezat o frunza de patrunjel pe fiecare ou, am legat ciorapul si am scufundat ouale in culoare...in momentul in care am ajuns la nunata dorita...am scos ouale si le-am pus la uscat (aproximativ 10 minute)...dupa ce s-au uscat... am scos ciorapul si foaia de patrunjel si am dat luciu cu ulei! Voila!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua rosii (si nu numai) de Paste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (2)

Nicolae 1

03.04.2010, 08:43

nadina73 1

04.04.2010, 14:19

super felicitari

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de pui cu smântână și găluște de făină

de RODIMUR 4

ieri la 22:56

Prăjitură din albuşuri,cu vişine

ieri la 19:46

Aperitiv de post: Roșii umplute cu salată de vinete

de RODIMUR 4

ieri la 14:31

Gogoșari feliați în oțet

de RODIMUR 4

ieri la 12:23

RETETA RECOMANDATA
Rulouri de pui cu carnati