Oua umplute

de Sanda s in Aperitive / Garnituri, 11 Oct 2011 | 6882 vizualizari

 

Este o reteta usor de preparat de catre oricine.

 

INGREDIENTE

  • Aveti nevoie de:
  • 5 oua fierte tare
  • ulei
  • 1 lingurita mustar
  • 2 galbenusuri de ou
  • o feliuta de gogosar/masline/patrunjel ( pt decor)
  • sare
  • piper
  • pateu (cateva linguri, dupa gust)
  • 3 linguri smantana 
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute:

Se fierb ouale tari.Intr-un castron pun un galbenus de ou fiert si racit, mustarul si putina sare. Apoi incep sa adaug ulei. Adaug ulei incet, cate putin pana se umple castronelul de maioneza.

Apoi curat ouale fierte, le tai in doua, scot galbenusul si il pun intr-un bol.

Maruntesc toate galbenusurile fierte, pe urma le amestec cu pateul, smantana, 1 lingura de maioneza, 1 lingura de smantana, sare si piper.

Apoi umplu fiecare jumatate de ou cu pasta obtinuta (daca aveti folositi un tub de ornat). Maioneza o amestec cu smantana ramasa.

Pe un platou turnati maioneza pe urma puneti ouale inauntru

Puteti orna dupa bunul plac cu masline, gogosari, patrunjel etc.

POFTA BUNA!!!!

TIPS-URI

1

Daca maioneza este prea galbena picurati putina lamaie si amestecati.

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

aziz 1

12.10.2011, 17:56

YAMMMMMM

mirela0911 1

12.10.2011, 20:30

bine ai venit! foarte bune ouale umplute

MIUTA 1

13.10.2011, 22:53

Foarte bun,imi place
Bine ai venit!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cuib_mamaliguta cu sunca si ou / Hemendex