Oua umplute

de oana_pisicutza16 in Aperitive / Garnituri, 22 Oct 2011 | 28908 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 oua 
  • o lingurita de mustar 
  • smantana 
  • pate 
  • ulei 
  • sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute:

Se pun cele 10 oua la fiert

Se face maioneza din galbenusul de la ou, mustar si ulei, la sfarsit se adauga smantana dupa gust

Galbenusul fiert se amesteca cu putina maioneza, pate, sare si piper

Maioneza se intinde pe o farfurie plata

Se umplu ouale cu compozitia de galbenus si se aseaza peste maioneza

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (15)

oana_pisicutza16 1

26.01.2012, 14:47

multumesc

marci49 1

26.05.2014, 22:27

am facut asa ceva acum ceva timp dar nu le-am pus peste maioneza ci peste un sos bechamel ceva mai gros in care am adaugat si smantana cand s-a racit.am presarat deasupra o ploaie de patrunjel si nu vreti sa stiti ce-a iesit.

Rahela Velicu 1

03.01.2022, 17:58

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Aperitive rulouri cu ciuperci si ardei