Aperitiv rulada din ardei rosii umpluta cu crema de branza

de Gherca Daniela in Aperitive / Garnituri, 11 Iul 2017 | 736 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 6 linguri ulei
  • 6 linguri faina
  • 1 lingurita bicarbonat de sodiu
  • 6 linguri pasta de ardei rosii
  • 3 linguri smantana
  • putina sare
  • 200 g crema de branza
  • 3 linguri smantana 15% grasime
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv rulada din ardei rosii umpluta cu crema de branza:

Separam ouale, galbenusurile le amestecam intr-un vas cu uleiul, pasta de ardei, smantana, faina, bicarbonatul si putina sare, iar albusurile le batem spuma cu un praf de sare.



Cu ajutorul unei spatule, unim si amestecam usor cele 2 compozitii pana omogenizam bine totul.



In tava mare de la aragaz, asezam o foaie de copt si rasturnam compozitia rezultata. Dam la cuptor, pentru cca. 20 minute.



Cand este gata, o intoarcem pe o alta foaie de copt si rulam usor, ajutandu-ne de hartie. Lasam asa pana se raceste complet.



Intre timp, amestecam crema de branza cu smantana pana obtinem o crema usor de intins. (eu folosesc o branza care nu se poate intinde asa simpla pe rulada, de aceea am amestecat-o cu smantana, daca voi aveti altfel de crema de branza, puteti omite sa mai adaugati smantana).



Cand foaia de rulada s-a racit complet, o desfacem usor, intindem crema de branza, apoi o rulam din nou si o dam la frigider.



Este o idee minunata pentru meniuri festive!



Optional, in umplutura se mai pot adauga: marar, patrunjel...

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv rulada din ardei rosii umpluta cu crema de branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T830E

- 15 %
289.99 lei
246.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Catalina L 1

14.07.2017, 16:01

imi placeeee

noiinbucatarie 1

16.07.2017, 09:29

bunaa!

IuP 1

04.01.2018, 21:34

Este foarte bună și pufoasă.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

katty

8550 puncte

Rocsi

6580 puncte

noiinbucatarie

3960 puncte

RODIMUR

3250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert cheesecake cu Pomelo
  • 13

    MA

  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheescake cu Oreo

ieri la 17:38

Omleta cu dragoste...de dieta

ieri la 15:33

Chec cu mere

de GeorgiG 5

pe 17.02 la 17:31

Entrement cu ricotta si zmeura

pe 17.02 la 08:59

Rulouri cu omleta si ton

de Rocsi 9

pe 16.02 la 20:00

RETETA RECOMANDATA
Fasole verde cu sos de usturoi si smantana