Oua umplute

de Denissa in Aperitive / Garnituri, 14 Sep 2012 | 3603 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • maioneza de casa ( un galbenus, putin mustar si ulei)
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute:

Se fierb ouale tari si se pun apoi sub jet de apa rece .

Dupa ce s-au curatat de coaja se taie in jumatate pe lung si se scoate galbenusul.

Toate galbenusurile se pun intr-un castron si se faramiteaza cu o furculita, se adauga 2 -3 linguri de maioneza si se potrivesc de sare si piper.

Cu o lingurita sau cu posh-ul se pun in jumatatile de oua.

Se orneaza dupa ideile fiecaruia :D

TIPS-URI

1

Dupa ce sunt fierte ouale se pun sub jet de apa rece sa se curete mai usor

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

ieri la 19:58

Reteta simpla de briose pufoase cu cacao

de laura_n 7

ieri la 16:39

Prajitura cu foi si gem de prune, o reteta gustoasa si buna

de laura_n 7

ieri la 16:17

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Mic dejun apetisant