Oua umplute

de gaby_duceag in Aperitive / Garnituri, 11 Sep 2014 | 4501 vizualizari

 

INGREDIENTE

Ingrediente oua umplute

  • 6 oua fierte tari
  • 100 gr mascarpone (poti folosi si branza de vaci, dulce)
  • 80 gr smantana
  • 100 gr maioneza
  • cozi de ceapa verde

Sos pentru oua umplute (optional)

  • 50 gr maioneza
  • 50 gr smantana grasa
  • 50 gr iaurt
  • marar verde
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute:


  1. Am pregatit intai sosul mixand un minut toate ingredientele. Am potrivit gustul de sare si piper si am impartit sosul egal in doua platouase.

  2. Ouale fierte tari le-am decojit si le-am taiat in doua parti egale.

  3. Am scos cu o lingurita galbenusurile, le-am pus intr-un bol si le-am amestecat cu smantana. Am bagat blenderul si am pasat pana la omogenizare

  4. Am adaugat mascarpone, maioneza, codite de ceapa verde, tocate, si am omogenizat amestecand usor cu o lingura (puteti baga blenderul dar numai cateva secunde, riscati altfel sa taiati amestecul sau sa devina prea moale)

  5. Asezati jumatatile de albusuri fierte in boluri, peste sos.

  6. Cu un posh sau cu o lingurita distribuiti, in mod egal in fiecare, amestecul de galbenusuri.

  7. Lasati la rece pentru cel putin o ora.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Rocsi 1

11.09.2014, 21:14

Ce faine!

tanyapatap 1

24.12.2014, 17:59

Bya Ralu 1

30.12.2014, 15:16

la favo

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri de șuncă, umplute cu salată boeuf

de RODIMUR 5

ieri la 21:16

Mancare de legume cu linte

de Rocsi 9

ieri la 20:48

Naut cu ciuperci si spanac in sos de rosii

de katty 5

ieri la 19:12

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute ptr aperitiv