Oua umplute

de deea2686 in Aperitive / Garnituri, 15 Apr 2015 | 3868 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 oua fierte tari
  • 1 pateu mic de pasare sau porc
  • sare
  • piper
  • masline
  • gogosari
  • putin ulei masline
  • 10 linguri maioneza din comert pentru ca e mai acruta
Portii: 20
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute:

Ouale se curata si se taie in 2 pe lung.

Galbenusurile se scot si se piseaza cu furculita,apoi se adauga pateul si putin ulei de masline si se amesteca bine.

Se adauga sare si piper dupa gust.

Cu compozitia aceasta se umplu ouale cu o lingurita.

Se aseaza pe un platou care e uns deja cu maioneza si se orneaza dupa imaginatie.

Pe deasupra se imbraca in maioneza daca va place.

Pofta buna! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv tarta cu rosii, masline si parmezan