Oua umplute

de danadanutza23 in Aperitive / Garnituri, 21 Iun 2016 | 3181 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 15 oua
  • 1 pateu (de pui sau porc)
  • 200 gr cascaval
  • 3 castraveti murati
  • jumatate de ardei rosu
  • pt maioneza
  • 2 oua
  • 2 linguri mustar
  • vegeta
  • piper si ulei
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute:

Punem ouale la fiert pana acestea fierb facem maioneza eu(folosesc cana de la mixerul vertical si acolo pun totul) pun  ouale cu tot cu albus mustatul vegeta piper si ulei.  amestecam pateul cu ardeiul si castraveti tocati cat mai marunt galbenusurile de la ouale fierte si o lingura de maioneza si condimentam cu sare piper dupa gust.cand ouale sunt fierte si racite le umplem cu compozitia facuta le asezam pe o farfurie si peste turnam maioneza.de ornat fiecare orneaza dupa cum doreste.Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv oua umplute cu pate din ficatei de pui