Oua umplute cu crema de urda

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 13 Iul 2015 | 5434 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 oua
  • 250 g urda
  • 5 linguri smantana de tara
  • 1 legatura mica marar verde
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita busuioc uscat
  • gogosari in otet
  • patrunjel verde
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute cu crema de urda:

Punem oua le intr-o cratita cu apa, le punem pe aragaz. Din momentul in care apa incepe sa clocoteasca apa, le fierbem 6-7 minute, apoi le dam deoparte. Le bagam sub jetul de apa rece, le crapam putin si le lasam la racorit. Le decojim, le taiem pe jumatate si scoatem galbenusurile. Intr-un bol amestecam urda faramitata cu smantana. Mararul verde il spalam, indepartam coditele, il tocam si il incorporam in branza. Presaram sare, piper si busuioc. La final punem 2-3 galbenusuri fierte, data pe razatoare si amestecam bine. Cu o lingurita punem umplutura in jumatatile de oua. Le asezam pe o tava, punem cate o bucatica de gogosar pe fiecare, iar deasupra presaram patrunjel verde tocat. Le dam la rece pentru o ora, apoi servim!

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute cu crema de urda" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Oua umplute