Oua umplute-cu de toate...

de ela in Aperitive / Garnituri, 17 Ian 2010 | 5893 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 oua,
  • 0,5l ulei,
  • mustar,
  • 3 linguri iaurt,
  • sare,
  • piper,
  • 1conserva ciuperci,
  • 1castevete,
  • 2 feliute ardei gras,
  • 2felii sunca presata;
  • pt ornat:
  • patrunjel,
  • rdei gras,
  • salata verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute-cu de toate...:

Se fierb ouale tari si se curata de coaja,se taie in doua si se scot galbenusurile.Se face o maioneza dintr-un galbenus crud si 2-3 galbenuse fierte,cu ulei,condimentata cu sare si piper dupa gust si putina zeama de lamaie.Se lasa cateva linguri de maioneza,restul se amesteca cu ciupercile,sunca,ardeiul si castravetele(bine scurse de zeama)Jumatatile de ou se pun pe un platou si se umplu cu compozitia de mai sus.Maioneza ramasa se amesteca cu iaurtl si se subtiaza cu lapte,se orneaza cu ea ouale.Se decoreaza cu ardei gras si patrunjel

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute-cu de toate..." nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Oana 1

17.01.2010, 14:31

Rivka, unde stai in Olanda? Am papat si noi cartofi prajiti cu maioneza pe-acolo

ela 1

17.01.2010, 14:33

cu rosii si branza sunt bestiale9ouale)

mihaelar63 1

20.01.2010, 17:19

am sa incerc si eu cu ciuperci nu am mai facut

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Patlicanli Pilav - Pilaf turcesc cu vinete