Sufleu de conopida

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 25 Iul 2011 | 28848 vizualizari

 

Pentru ca sambata am mancat la buna si draga mea prietena de-o viata Alex( pupicei si mersiiiii) si pentru ca mi-a placut teribil , am cerut reteta ei si azi l-am preparat....ce sa va mai spun simplu de facut si are un gust incantator!

 

INGREDIENTE

  • o conopida mare
  • 1/2 pachet de unt( 100 gr)
  • 2 cani lapte
  • 3 linguri faina
  • sare dupa gust
  • piper
  • 3 oua
  • parmezan ras( in jur de 100 gr) sau cascaval
  • marar( 1/2 legatura)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de conopida:

Spalam conopida, o curatam si o desfacem in buchetele.


O punem intr-un vas la fiert si dam cateva clocote.


O scurgem si o lasam deoparte.


Pregatim o tigaie adanca, punem untul la topit si desfacem in el faina, apoi stingem cu laptele si facem un sos mai grosut ca o smantana.


Potrivim de sare si piper si lasam putin la racit.


Adaugam pe rand galbenusurile si mixam bine. Apoi albusurile batute spuma.


Punem in tigaie si conopida si tavalim bine buchetelele in sos.


Ungem cu unt o tava si turnam conopida si sosul.


Radem parmezan( in cazul meu) sau casaval si dam la cuptor la 180 grade pentru 35-45 de minute( in functie de cuptor). Putin marar deasupra( reteta ei nu prevede dar cum mie imi place mararul am pus)


E atat de delicios!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de conopida" nu uita sa-i faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (49)

Alexandra Burz 1

17.01.2014, 13:58

Pushaa 1

17.01.2014, 15:03

reisnaor_2006 1

01.10.2014, 10:11

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu mere

de oanapl 6

ieri la 23:37

Tarta cu prune și branza

de oanapl 6

ieri la 23:29

Garnitura de varza cu fasole

de xana 5

ieri la 16:34

Tort cu frisca si fructe

de xana 5

ieri la 15:04

RETETA RECOMANDATA
Sufleu de conopida cu piure de cartofi