Oua umplute cu gem de capsuni

de Lau in Dulciuri, 20 Apr 2011 | 1829 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 280 g faina
  • 200 g unt
  • 80 g zahar pudra
  • 1 galbenus
  • 1 zahar vanilat
  • 1 lingura coaja de lamaie
  • umplutura
  • 150 g gem de capsuni
  • 1 linguri zeama de lamaie
  • ornat
  • 1 albus
  • 150 g zahar pudra
  • zeama de la o jumatate de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute cu gem de capsuni:

se amesteca ingredientele mai sus mentionate si se inveleste intr-o folie si se lasa la rece 30 min,


se intinde o foaie subtire 4-5 mm si se taie forme ovale care sa imite oul, se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se coc in cuptorul incins la foc potrivit cca 12 min,


resturile de aluat care au rezultat la taiere se pun separat in alta tava si se coc 15 min la foc potrivit si dupa ce se racesc se piseaza si se adauga peste gemul de capsuni. Se freaca pana obtinem o crema omogena si se potriveste la gust cu zeama de lamaie.


se ung fursecurile cu aceasta crema si se unesc cate 2, se aseaza pe un platou si se ung cu glazura


glazura -se amesteca albusul cu zaharul si zeama de lamaie pana se obtine o crema densa bine legata

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute cu gem de capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

Lau 1

21.04.2011, 11:11

elena mersi

mamaieelena 1

03.05.2011, 12:47

adry88 1

31.05.2011, 16:27

bune

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de pui cu galuste imperiale

ieri la 21:31

Pizza cu blat de broccoli

de Bunica 7

ieri la 20:33

Tochitura

ieri la 19:23

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri fragede cu untură