Oua umplute cu mousse de ton

de Pasiune pentru bucatarie in Aperitive / Garnituri, 24 Iun 2011 | 6073 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 300 g ton bucati/maruntit
  • 120 g unt
  • sare,piper
  • boia dulce
  • ceapa verde
  • limes
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute cu mousse de ton:

Ouale se pun la fiert 10 minute,apoi se opreste focul si se acopera cratita cu un capac si se lasa 15 minute. Ouale in coaja se trec pe sub un jet de apa rece,apoi se curata de coaja,se taie pe jumatate si se scoate galbenusul.

Tonul se marunteste,untul se mixeaza cu un praf de sare,apoi se adauga tonul si un galbenus faramitat. Daca vreti ca pasta sa nu aiba bucatele de ton puneti in robotul de bucatarie :)

Cu aceasta pasta se umplu ouale,se presara boia dulce. Se orneaza cu rondele de ceapa verde si limes.

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute cu mousse de ton" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

adry88 1

28.06.2011, 16:28

Lau 1

02.07.2011, 22:57

bune

cornelia16_2002 1

01.01.2014, 10:32

un deliciu aceste oua umolute. le-am facut si eu acuma de Anul nou si au iesit super gustoase.
Un An nou fericit, La multi ani si la tot mai multe retete inedite.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv multicolor cu pui si ciuperci