Oua umplute cu mousse de ton

de Pasiune pentru bucatarie in Aperitive / Garnituri, 24 Iun 2011 | 3608 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 300 g ton bucati/maruntit
  • 120 g unt
  • sare,piper
  • boia dulce
  • ceapa verde
  • limes
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute cu mousse de ton:

Ouale se pun la fiert 10 minute,apoi se opreste focul si se acopera cratita cu un capac si se lasa 15 minute. Ouale in coaja se trec pe sub un jet de apa rece,apoi se curata de coaja,se taie pe jumatate si se scoate galbenusul.



Tonul se marunteste,untul se mixeaza cu un praf de sare,apoi se adauga tonul si un galbenus faramitat. Daca vreti ca pasta sa nu aiba bucatele de ton puneti in robotul de bucatarie :)


Cu aceasta pasta se umplu ouale,se presara boia dulce. Se orneaza cu rondele de ceapa verde si limes.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute cu mousse de ton" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

adry88 1

28.06.2011, 16:28

Lau 1

02.07.2011, 22:57

bune

cornelia16_2002 1

01.01.2014, 10:32

un deliciu aceste oua umolute. le-am facut si eu acuma de Anul nou si au iesit super gustoase.
Un An nou fericit, La multi ani si la tot mai multe retete inedite.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Chec de branza cu masline si sunca