Oua umplute cu ton

de Timi in Aperitive / Garnituri, 25 Noi 2012 | 3746 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 2 conserve ton
  • sos bechamel -unt, faina lapte
  • nucsoara pentru condimentat
  • masline fara simbure
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute cu ton:

Se fierb ouale

dupa ce s-au fiert si racit se curata de coaja si se taie in doua, se scot galbenusurile si se amesteca cu tonul si maslinele taiate marunt.

Se umplu ouale, se aseaza cu partea umpluta in jos si se toarna din belsug sosul bechamel.

SOS BECHAMEL:

Se pune o lingura sau 2 de unt la topit ( untul se mai poate inlocui cu ulei)

Se lasa la prajit dar nu prea mult, sa nu se arda (focul ff lent)

Dupa ce s-a facut faina se adauga lapte putin cite putin, tot amestecind cu lingura de lemn, pina se face compozitia dorita. ( trebuie sa iasa ca o budinca nu prea groasa)

 Se adauga nucsoara macinata sau daca ai intreaga se rade putin cu razatoarea mica.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute cu ton" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftelute in sos de rosii, o reteta gustoasa si rapida

de laura_n 7

ieri la 20:19

Snitel pane din piept de pui cu parmeza

de Caty 2

ieri la 14:16

Cotlet de miel preparat la cuptor sau la gratar

ieri la 12:15

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Oua umplute pe sos de rosii