Oua umplute cu ton

de simona72 in Aperitive / Garnituri, 9 Mai 2013 | 4628 vizualizari

 

De fiecare data fac oua umplute dupa Paste, pt ca de fiecare data raman oua...le fac diferit, cu diferite umpluturi, mai acrisoare sau mai condimentate. Este un aperitiv usor de facut si asa se maninca si ouale ramase.

 

INGREDIENTE

  • 5 oua fierte si curatate de coaja
  • 2 linguri ton din conserva
  • 1 lingura capere
  • zeama de lamaie
  • sare

pt maioneza:

  • 1 galbenus de ou crud
  • 1 galbenus de ou fiert
  • 1/2 lingurita mustar
  • 50 ml ulei
  • 1 cutie mica de iaurt Danone
  • sare
  • 1 lingura marar proaspat
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute cu ton:

Daca folositi ca si mine ouale de la Paste nu mai este nevoie sa le fierbeti, doar le curatati de coaja, le treceti prin jet de apa si le uscati cu un prosop de bucatarie.


Se taie in doua, se scoate galbenusul si se pune in vas separat, se zdrobeste cu furculita, se adauga tonul si caperele taiate marunt, sare si zeama de lamaie dupa gust si 1-2 linguri din maioneza care urmeaza sa o facem.


Pt maioneza: zdrobim galbenusul fiert, il amestecam cu cel crud si mustarul,turnam uleiul cite putin in timp ce amestecam cu mixerul maioneza. Adaugam sare dupa gust si cite putin din iaurt pina il terminam pe tot. Punem 1-2 linguri din maioneza peste compozitia de galbenusuri cu ton, umplem albusurile fierte. In maioneza ramasa punem 1 lingura marar, amestecam, o punem intr-un castron iar apoi adaugam ouale umplute peste maioneza. Se servesc imediat.


Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute cu ton" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (31)

Sim0na 1

09.05.2013, 22:28

Bun, bun

Rocsi 1

10.05.2013, 11:27

diana_k 1

11.05.2013, 20:41

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

oanapl

9081 puncte

Rocsi

5723 puncte

mirela0911

3857 puncte

katty

3367 puncte

mihaelar63

3252 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert melcisori de post, cu halva
  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

  • 24

    MA

  • 25

    MI

  • 26

    J

  • 27

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftelute din piept de pui la cuptor, cu pilaf de orez

de RODIMUR 7

ieri la 23:19

Chec cu dovleac si merisoare

de katty 6

ieri la 18:15

Bors de pipote de curcan

de katty 6

ieri la 17:37

Salata de conopida cu porumb, ton si masline

de katty 6

ieri la 15:56

Rulada de cartofi, cu sunca si cascaval

de RODIMUR 7

pe 25.11 la 19:01

RETETA RECOMANDATA
Oua de prepelita umplute