Oua umplute ptr aperitiv

de stoi_mimi in Aperitive / Garnituri, 29 Oct 2010 | 6485 vizualizari

 

Aceasta tehnica o am de la Dna Marcela de pe alt forum / ii multumesc inca odata .

 

INGREDIENTE

  • oua cite doriti
  • 300 gr morcov fiert
  • sunca presata
  •  1 punga amestec mexican fiert
  • ardei gras cite 1buc  / culoare (galben ,verde,rosu
  • 1 plic gelatina
  • sare,piper, patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute ptr aperitiv:

se taie ingredientele cubulete mici, apoi se potriveste gustul de sare , piper si se adauga si verdeata tocata marunt . separat se dizolva gelatina exact dupa indicatiile de pe plic .Dupa ce am facut acesta manopera gaurim oul la virf usor sa nu-l crapam si curatam usor virful formind o gaura cam de 2 -3 cm dopa care scoatem usor albusul si galbenusul , iar apoi umplem cojile de ou cu amestecul de legume si punem in fiecare zeama de supa cu gelatina si punem asa in fiecare ou si le asezam in cofragul de oua cu gaura in sus si le punem la frigider , le curatam abia cind le servim.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute ptr aperitiv" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

stoi_mimi 1

31.10.2010, 21:19

Corina nu intrebarea era daca s-a crezut ca sunt furate de la alt cineva / era vb de respectarea dreptului de autor , in mintea mea dar am specificat de unde am avut inspiratia

elena1988 1

04.11.2010, 13:55

super, eu am facut in coji de oua, chec

nadina73 1

05.11.2010, 01:11

stoi_mimi e super reteta ta nu trebuia sa te superi,corina doar si.-a amintit ca mai vazuse undeva nimic rau pana aicioricum e diferita retetafelicitari

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorba de burta

de Adi 4

ieri la 12:20

Sandvis Caprese

de RODIMUR 5

pe 22.06 la 23:15

Milkshake de piersici si banane

de vasimur 3

pe 22.06 la 18:35

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute cu pasta de pateu