Oua umplute ptr aperitiv

de stoi_mimi in Aperitive / Garnituri, 29 Oct 2010 | 7733 vizualizari

 

Aceasta tehnica o am de la Dna Marcela de pe alt forum / ii multumesc inca odata .

 

INGREDIENTE

  • oua cite doriti
  • 300 gr morcov fiert
  • sunca presata
  •  1 punga amestec mexican fiert
  • ardei gras cite 1buc  / culoare (galben ,verde,rosu
  • 1 plic gelatina
  • sare,piper, patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute ptr aperitiv:

se taie ingredientele cubulete mici, apoi se potriveste gustul de sare , piper si se adauga si verdeata tocata marunt . separat se dizolva gelatina exact dupa indicatiile de pe plic .Dupa ce am facut acesta manopera gaurim oul la virf usor sa nu-l crapam si curatam usor virful formind o gaura cam de 2 -3 cm dopa care scoatem usor albusul si galbenusul , iar apoi umplem cojile de ou cu amestecul de legume si punem in fiecare zeama de supa cu gelatina si punem asa in fiecare ou si le asezam in cofragul de oua cu gaura in sus si le punem la frigider , le curatam abia cind le servim.

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute ptr aperitiv" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

stoi_mimi 1

31.10.2010, 21:19

Corina nu intrebarea era daca s-a crezut ca sunt furate de la alt cineva / era vb de respectarea dreptului de autor , in mintea mea dar am specificat de unde am avut inspiratia

elena1988 1

04.11.2010, 13:55

super, eu am facut in coji de oua, chec

nadina73 1

05.11.2010, 01:11

stoi_mimi e super reteta ta nu trebuia sa te superi,corina doar si.-a amintit ca mai vazuse undeva nimic rau pana aicioricum e diferita retetafelicitari

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec aperitiv cu bacon, anghinare, ciuperci de pădure și castraveți murați

ieri la 21:01

Chec aperitiv cu somon afumat și ardei copt

ieri la 18:21

Lasagna speciala

pe 21.06 la 22:03

Creveti in sos de unt si vin

pe 19.06 la 18:19

TOP
utilizatori

Panacris

2550 puncte

Rocsi

2116 puncte

Catalina L

1825 puncte

Valclaudia

1578 puncte

MotanLaOale

1552 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Maki Sushi cu sparanghel, avocado si somon afumat