Oua umplute puisori

de marcela1979 in Aperitive / Garnituri, 19 Ian 2011 | 4587 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • oua 5 buc
  • 1 pateu de pui
  • 1 castravecior murat
  • maioneza
  • smantana
  • sare,piper
  • masline,piper boabe,morcov
  • branza de vaca
  • unt
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute puisori:

Se fierb ouale tari,se curata si se taie in jumatati. Se scoate galbenusul, se paseaza , se amesteca cu pateul, cu castraveciorul tocat marunt , cu o lingura de maioneza.


Maioneza o faci din 1 galbenus crud si unul fiert.


Se umplu jumatatile de ou cu pasta obtinuta si se aseaza pe o farfurie. Capul se face bilute de branza de vaca amestecate cu unt. Se pune biluta in ou cu o jumate de scobitoare.Ochii se pun 2 boabe de piper , nasul dintr-o feliuta de morcov si aripioarele din masline. Maioneza se amesteca cu smantana ,sare si piper si se pune peste oua .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute puisori" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (34)

elena1988 1

04.03.2011, 15:10

asubana 1

25.03.2011, 01:41

mihaelar63 1

17.02.2012, 07:52

votat

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert rulouri cu visine

de Rocsi 9

ieri la 19:18

Limba soacrei

ieri la 19:05

Desert iaurt inghetat din doar 4 ingrediente pe care sigur le aveti in casa

de Meea 4

ieri la 18:32

Aperitiv cu castraveti si crema de branza

ieri la 12:58

RETETA RECOMANDATA
Salata de telina cu morcov