Oua umplute puisori

de marcela1979 in Aperitive / Garnituri, 19 Ian 2011 | 9068 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • oua 5 buc
  • 1 pateu de pui
  • 1 castravecior murat
  • maioneza
  • smantana
  • sare,piper
  • masline,piper boabe,morcov
  • branza de vaca
  • unt
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute puisori:

Se fierb ouale tari,se curata si se taie in jumatati. Se scoate galbenusul, se paseaza , se amesteca cu pateul, cu castraveciorul tocat marunt , cu o lingura de maioneza.

Maioneza o faci din 1 galbenus crud si unul fiert.

Se umplu jumatatile de ou cu pasta obtinuta si se aseaza pe o farfurie. Capul se face bilute de branza de vaca amestecate cu unt. Se pune biluta in ou cu o jumate de scobitoare.Ochii se pun 2 boabe de piper , nasul dintr-o feliuta de morcov si aripioarele din masline. Maioneza se amesteca cu smantana ,sare si piper si se pune peste oua .

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute puisori" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Mic dejun delicios