Oua umplute - Soricei

de Lorra in Aperitive / Garnituri, 31 Mar 2012 | 4137 vizualizari

 

Se simte parfum de sarbatoare in aer....mai este putin si Sfintele Paste se apropie :)
Un aperitiv haios si gustos pentru masa de Paste, adorat in special de copii.

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • branza slab sarata
  • unt
  • mustar
  • iaurt
  • ridiche
  • masline
  • patrunjel

(cantitatile nu le pot scrie deoarece am pus dupa gust)

Portii: 8
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute - Soricei:

Ouale spalate, fierte si racite le-am decojit si taiat pe lung in doua parti egale.

Intr-un castron am pus galbenusurile impreuna cu putina branza maruntita, o lingurita de unt la temperatura camerei, putin iaurt si putin mustar. Toate acestea le-am amesteca bine pana ce au devint o pasta.

Cu pasta obtinuta am umplut fiecare jumatate de ou.

Din felii de ridiche am formam urechile soriceilor.

Pentru ochi am folosit masline.

Pentru codita, frunze de patrunjel.


Pofta buna !!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute - Soricei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

bucatarimcudiana 1

02.04.2012, 11:58

frumosi soriceii

bubulina44 1

02.04.2012, 22:22

Ma gandeam ca e de anul trecut dar oricum...abia astept lilicacul...ne intrecem la decoruri cu liliac Te pup!

Lorra 1

02.04.2012, 23:47

Mersi Diana
Bubulina, se pare ca amandoua iubim liliacul asa ca asteptam sa se de-a startul cand o inflorii copacul

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Salata de oua umplute