Oua vopsite natural

de noiinbucatarie in Dulciuri, 27 Apr 2016 | 1831 vizualizari

 

Vopsitul oualor este o traditie pe care o astept cu drag in fiecare an. Este una dintre Retetele de Pasti cu care particip la concursul de Paste. Anul asta am vrut sa vopsesc ouale natural si ma declar foarte multumita de rezultat. Reteta am scris-o si aici :) http://noiinbucatarie.ro/oua-vopsite-natural/

 

INGREDIENTE

  • oua
  • coji de ceapa
  • 1 lingurita de sare
  • 2 linguri de otet
Portii: 13
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua vopsite natural:

Mai intai spalam ouale cu putin detergent de vase.


Cojile de ceapa le spalam si le punem intr-o cratita. Eu am pus cam 1 sfert din cratita cu coji de ceapa.Eu am facut cateva oua si decorate cu frunzulite, dar astea nu au iesit foarte bine ( le-am pus in fasii de dres si le-am legat la capete).


Peste cojile de ceapa punem ouale, mai punem frunze si deasupra oualor si umplem cratita cu apa.


Adaugam sarea si otetul si punem la foc mic 20-25 de minute. Nu se vor crapa.


 

TIPS-URI

1

Le puteti vopsi si cu coji de ceapa rosie si vor iesi si mai rosii.

2

Le puteti unge cu ulei pentru luciu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua vopsite natural" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Panini Maker Large

- 36 %
389.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Rocsi 1

28.04.2016, 19:59

Sunt frumoase!

noiinbucatarie 1

28.04.2016, 20:56

Merci!

Camelya 1

12.05.2016, 12:28

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11700 puncte

Lau

Lau 9

9710 puncte

MotanLaOale

8780 puncte

mihaelar63

7900 puncte

mirela0911

6920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pasca fara aluat cu ciocolata