Oua vopsite natural

de Rahela Velicu in Dulciuri, 27 Apr 2016 | 4616 vizualizari

 

Vopsitul oualor este o traditie pe care o astept cu drag in fiecare an. Este una dintre Retetele de Pasti cu care particip la concursul de Paste. Anul asta am vrut sa vopsesc ouale natural si ma declar foarte multumita de rezultat. Reteta am scris-o si aici :) http://noiinbucatarie.ro/oua-vopsite-natural/

 

INGREDIENTE

  • oua
  • coji de ceapa
  • 1 lingurita de sare
  • 2 linguri de otet
Portii: 13
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua vopsite natural:

Mai intai spalam ouale cu putin detergent de vase.

Cojile de ceapa le spalam si le punem intr-o cratita. Eu am pus cam 1 sfert din cratita cu coji de ceapa.Eu am facut cateva oua si decorate cu frunzulite, dar astea nu au iesit foarte bine ( le-am pus in fasii de dres si le-am legat la capete).

Peste cojile de ceapa punem ouale, mai punem frunze si deasupra oualor si umplem cratita cu apa.

Adaugam sarea si otetul si punem la foc mic 20-25 de minute. Nu se vor crapa.

 

TIPS-URI

1

Le puteti vopsi si cu coji de ceapa rosie si vor iesi si mai rosii.

2

Le puteti unge cu ulei pentru luciu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua vopsite natural" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cozonac