Oua vopsite si insorite

de Bucataras Monica in Aperitive / Garnituri, 30 Apr 2016 | 362 vizualizari

 

"Retete de Paste".

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet vopsea de oua (dr.oetker)
  • 5 linguri otet de 9 grade
  • apa
  • ulei
  • 10 oua
  • 2 linguri sare
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua vopsite si insorite:

Am spalat si degresat ouale in apa fierbinte.


Intr-o oala am pus apa,2 linguri de sare si ouale apoi le-am pus la fiert pe foc mic.


Dupa ce acestea au fiert,le scoatem si le lasam la uscat pe un prosop uscat.


Intr-o alta oala punem 750 ml de apa,5 linguri de otet si lasam sa fiarba,spre sfarsit adaugam vopseaua. Luam oala de pe foc si scufundam ouale uscate in vopseaua rezultata,lasam circa 5-6 minute. Le scoatem pe servetele si le lasam sa se usuce.


Dupa ce acestea s-au uscat si racit,le ungem cu ulei sau untura.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua vopsite si insorite" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

mirela0911 1

01.05.2016, 15:38

Rocsi 1

01.05.2016, 21:10

noiinbucatarie 1

03.05.2016, 11:30

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rulada cu legume si salam