Pachetele cu piept de pui

de LUK in Pui, 14 Feb 2011 | 3121 vizualizari

 

Vazusem o reteta asemanatoare pe euforia cuisine..acolo era cu piept de curcan..

 

INGREDIENTE

  • 150gr piept de pui
  • 10gr praz
  • o lingura de ulei
  • 400gr aluat foietaj Bella
  • 1 ou
  • sare
  • susan
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pachetele cu piept de pui:

Pieptul de pui se curata de pielite si se taie bucatele mici.Intr-o craticioara se pune uleiul,prazul tocat marunt,sare dupa gust si pieptul de pui.Se amesteca si se lasa pe foc pana cand pieptul de pui se albeste(amestecam din cand in cand).


Aluatul decongelat se intinde,se taie in 4 bucati egale.Dupa ce s-a facut puiul,se raceste apoi se punein mijlocul fiecarei foi cate o lingura.Se unge cu ou batut pe margini si se impatura.Se ung apoi deasupra se inteapa cu o furculita din loc in loc si se presara cu susan. Se coc in cuptorul preincalzit la 180 de grade 45-50min..pana se rumenesc frumos.


Se servesc cu salata verde si rosii.Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pachetele cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

LUK 1

15.02.2011, 17:19

Adina..Miti,,Kamy,,Mamaie

Cris2711 1

15.02.2011, 17:27

No Comment

LUK 1

15.02.2011, 22:04

Cris

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu carne si legume