Pachetele cu ricotta

de Andreea Caroline in Dulciuri, 27 Apr 2014 | 820 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr faina alba
  • 250 ml lapte
  • 200 gr zahar
  • 1 cub drojdie proaspata
  • 6 linguri ulei
  • 250 gr ricotta
  • 1 ou
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pachetele cu ricotta:

Punem laptele la incalzit impreuna cu 100 gr zahar si drojdia proaspata. ( laptele trebuie sa fie cald,nu fierbinte)


Cernem faina si o punem intr-un bol.Adaugam laptele si incepem sa framantam adaugand putin cate putin uleiul.


Framantam pana obtinem un aluat elastic si nelipicios.


Acoperim bolul si lasam la dospit la loc cald.


Separat amestecam ricotta cu oul si restul de zahar .


Cand aluatul a crescut il mai framantam putin si apoi il intindem cu ajutorul unui sucitor.


Taiem dreptunghiuri pe care punem din compozitia de branza.


Inchidem marginile cu ajutorul unei furculite.


Dam la cuptorul incins la 180 grade pana se rumenesc frumos la suprafata.



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pachetele cu ricotta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Bunica 1

27.04.2014, 13:05

Bun,bun!

Bya Ralu 1

27.04.2014, 13:06

bune

MIUTA 1

27.04.2014, 13:42

Foarte bune !

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Semifreddo cu iaurt si ciocolata