Pachetele cu ton

de iri_iri in Ton, 30 Noi 2013 | 2722 vizualizari

 

...vin sarbatorile de iarna si deci trebuie sa ne pregatim cu preparate cat mai bune ,asa ca am inceput sa experimentez cateva ,iar una dintre acestea sunt aceste pachetele care au iesit atat de bune incat am fost pusa sa mai fac odata....sunt foarte gustoase si numai bune pentru servirea ca aperitiv.

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat:
  • 2 oua,
  • un cub de drojdie,
  • sare,
  • 50gr margarina,
  • 500ml lapte si 1kg faina.
  • Pentru umplutura:
  • 3 conserve de ton,
  • o ceapa,
  • 2 oua,
  • sare si piper dupa gust si pesmet.
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pachetele cu ton:

Aluatul. Drojdia se va desface in lapte caldut,dupa care se va adauga ouale batute. Apoi se va adauga un praf de sare si margarina care se va topi la foc mic. La finalse va adauga faina si se va framanta un aluat nelipicios si elastic. Aluatul se va lasa la dospit la caldura pentru o ora. Umplutura. ceapa se va curata de coaja,se va spala si apoi se va toca marunt,dupa care se va cali pana va deveni aurie. Se condimenteaza cu sare si piper dupa care se va amesteca cu tonul si un ou.


Aluatul se va intinde si se va taia in dreptunghiuri dupa care se va adauga peste fiecare bucata cate o lingurita de ton. Se vor impaturi dupa care se vor da prin faina ,apoi prin oua si la final se vor da prin pesmet. Aceste pachetele se vor praji in ulei bine incins pe ambele parti. Se pot servi atat calde cat si reci.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pachetele cu ton" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

iri_iri 1

01.12.2013, 15:54

bianca

Aurelia 07_07 1

01.12.2013, 19:58

Valclaudia 1

19.05.2014, 20:14

super ideea! Felicitari

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de pui cu smântână și găluște de făină

de RODIMUR 4

ieri la 22:56

Prăjitură din albuşuri,cu vişine

ieri la 19:46

Aperitiv de post: Roșii umplute cu salată de vinete

de RODIMUR 4

ieri la 14:31

Gogoșari feliați în oțet

de RODIMUR 4

ieri la 12:23

RETETA RECOMANDATA
Spread de ton