Pachetele cu ton

de iry-gabriela in Ton, 30 Noi 2013 | 6083 vizualizari

 

...vin sarbatorile de iarna si deci trebuie sa ne pregatim cu preparate cat mai bune ,asa ca am inceput sa experimentez cateva ,iar una dintre acestea sunt aceste pachetele care au iesit atat de bune incat am fost pusa sa mai fac odata....sunt foarte gustoase si numai bune pentru servirea ca aperitiv.

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat:
  • 2 oua,
  • un cub de drojdie,
  • sare,
  • 50gr margarina,
  • 500ml lapte si 1kg faina.
  • Pentru umplutura:
  • 3 conserve de ton,
  • o ceapa,
  • 2 oua,
  • sare si piper dupa gust si pesmet.
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pachetele cu ton:

Aluatul.   Drojdia se va desface in lapte caldut,dupa care se va adauga ouale batute.   Apoi se va adauga  un praf de sare si margarina care se va topi la foc mic.  La finalse va adauga faina si se va framanta un aluat nelipicios si elastic.  Aluatul  se va  lasa la dospit la caldura pentru o ora. Umplutura.    ceapa se va curata de coaja,se va spala si apoi se va toca marunt,dupa care se va cali pana va deveni aurie.   Se condimenteaza cu sare si piper dupa care se va amesteca cu tonul si un ou.    

Aluatul  se va intinde si se va taia in dreptunghiuri dupa care se va adauga peste fiecare bucata cate o lingurita de ton.   Se vor impaturi dupa care se vor da prin faina ,apoi prin oua si la final se vor da prin pesmet.  Aceste pachetele se vor praji in ulei bine incins pe ambele parti.  Se pot servi atat calde cat si reci.  

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pachetele cu ton" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

iry-gabriela 1

01.12.2013, 15:54

bianca

Aurelia 07_07 1

01.12.2013, 19:58

Valclaudia 1

19.05.2014, 20:14

super ideea! Felicitari

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu ton si spanac