Pasta de ton cu ardei copt

de merisor in Ton, 1 Noi 2016 | 2548 vizualizari

 

Îmi place pasta de ton și o combin în multe feluri.
De data aceasta am combinat-o cu ardei copt și a ieșit tare bună.
 

 

INGREDIENTE

  • 1 conservă de ton bucăți în ulei(220 g)
  • 1 conservă file de ton în ulei de măsline(180 g)
  • 1 cutie brânză pufoasă cu somon Delaco
  • 3 fâșii ardei copți, în oțet
  • 1/2 ceapă albă
  • 1/2 legătură mărar
  • sare
  • piper
  • boia de ardei iute
  • zeamă de lămâie
Portii: 10
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de ton cu ardei copt:

Desfacem conservele de ton și punem conținutul într-o sită, la scurs.


Tocăm ceapa fin, la fel ardeii copți și mărarul.


Într-un bol, amestecăm tonul scurs, cu ingredientele tocate și brânza pufoasă cu somon, adăugăm condimente, după gust și asezonăm, la final, cu zeamă de lămâie.


Tonul nu este nevoie să-l tocăm, se va desface în firicele în timpul amestecării ingredientelor.


Eu am mai lăsat și bucăți mai mari, pentru că îmi place gustul lui și simplu.


Pot să spun că e prima dată când combin tonul cu ardeiul copt, de regulă îl combinam cu castraveciori murați, dar tare mult mi-a plăcut și această combinație.


I-a dat o notă de dulceață, iar în combinație cu brânza, condimentele și zeama de lămâie a rezultat un gust perfect, care a plăcut maxim gurmanzilor mei.


Să vă fie de folos!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de ton cu ardei copt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

Valclaudia 1

04.11.2016, 06:37

ce bunatate!

Gherca Daniela 1

04.11.2016, 16:50

buna, buna!

Xandrinne 1

06.11.2016, 18:13

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

12510 puncte

RODIMUR

7480 puncte

AlexTeacher

7000 puncte

Constelatialeu

6830 puncte

Oana

6230 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Gogonele murate in saramura
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ton cu iaurt si marar