Pachetele cu urda si stafide

de cristinutanicolita in Dulciuri, 6 Ian 2017 | 1983 vizualizari

 

Bunătăți pentru colindători! 

 

INGREDIENTE

  • 800 g aluat foietaj
  • 300 g urda
  • 100 g stafide
  • 2 lg zahar pudra
  • coaja de portocale
  • 1 ou batut cu 1 lg lapte
  • seminte susan
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pachetele cu urda si stafide:

Dezghetam aluatul. 

Dam drumul la cuptor. 

Urda o amestecam cu zaharul, coaja de portocale si stafidele. 

Intindem aluatul. Il tăiem dreptunghiuri. Punem umplutura si pliem .

Punem pachetele in tava ungem cu ou, presaram susan si le coacem la foc mediu. 

Pofta buna! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pachetele cu urda si stafide" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

diaconta 1

06.01.2017, 20:39

daca sunt cu urda,nu refuz

dantes 1

07.01.2017, 11:14

Imi place urda!

mirela0911 1

07.01.2017, 11:46

Ce bine merg langa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanași cu dulceață de vișine - Rețeta delicioasă pentru un desert savuros

pe 19.07 la 15:02

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 19.07 la 14:32

Paste cu legume de vara - Gust și savoare într-o rețetă rapidă

pe 19.07 la 10:23

Salata de paste cu ton, spanac si rosii - Reteta savuroasa si rapida

pe 18.07 la 16:43

Galuste de cartofi cu prune - Reteta traditionala romaneasca

pe 18.07 la 16:36

TOP
utilizatori

RODIMUR

507 puncte

Rocsi

505 puncte

vasimur

145 puncte

Sidy

103 puncte

MotanLaOale

67 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura sarbeasca, Tunischi