Pachetele de vinete cu bacon

de amalia01 in Mancaruri de legume, 31 Aug 2016 | 555 vizualizari

 

Pe drumul de intoarcere din vacanta am oprit intr-un targ langa Bucuresti si am gasit niste vinete albe, mici , ca niste bijuterii. Am cumparat cateva si, ajunsa acasa, am inceput sa le gatesc in fel si chip.
Astazi v-am pregatit...

 

INGREDIENTE

  • 4vinete mici, albe
  • sare
  • piper
  • branza feta
  • 8 felii de bacon
  • 1 lg ulei
  • 50 ml apa

Mai ai nevoie de scobitori si frunze de patrunjel verde.

Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pachetele de vinete cu bacon:

Vinetele le speli bine, le tai coditele si apoi in doua, pe lungime.


Cu ajutorul unei lingurite scobesti miezul si presari vinetele cu sare si piper .


Lasi barcutele sa se inmoaie , pentru cca 10 minute.


Intre timp branza feta o sfarami cu furculita.


Asezi vinetele in tigaia dry-cooker in care ai adaugat uleiul si apa. Acoperi cu un capac si lasi la foc mediu 5 minute. Intorci vinetele pe cealalta parte si le lasi , la fel, inca 5 minute. Indepartezi capacul si iei tigaia de pe foc, lasand vinetele sa se racoreasca.


Umpli barcutele cu branza feta, le invelesi in felii de bacon si fixezi cu scobitori.


Asezi pachetelele astfel formate inapoi in tigaie si lasi la foc mediu, sub capac, pentru 5 minute.


Servesti imediat .



Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

legume

2

rapid

Daca ti-a placut reteta noastra "Pachetele de vinete cu bacon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

dantes 1

01.09.2016, 11:42

Super!

MotanLaOale 1

01.09.2016, 17:18

elucubratiiculinare 1

03.09.2016, 08:46

ce bunatate

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

Inghetata cu pepene galben si  mascarpone

de katty 5

ieri la 21:40

Gem de caise cu portocale si migdale

de oanapl 5

ieri la 21:38

RETETA RECOMANDATA
Ciulama cu ciuperci