Paella cu fructe de mare

de Roda in Fructe de mare, 3 Mai 2009 | 32023 vizualizari

 

Ma incanta preparatele cu fructe de mare, in special salatele;de caracatita, de scoici,dar prepar si caracatita in vin, paella cu fructe de mare,fructe de mare in sos alb,mancare de melci,midii prajite etc.

 

INGREDIENTE

  • 500g.cocteil de fructe de mare congelate(creveti decorticati,calamar,caracatita),
  • 7 scoici,
  • 5 rosii,
  • 500g.orez,
  • 3 catei de usturoi,
  • 4 linguri de ulei de masline,
  • 1 ardei gras rosu,
  • 1 l.supa de legume sau carne(din cubulet),
  • 1 lingurita de capere,
  • sare,
  • 1/2 varf de cutit de sofran,
  • piper;
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paella cu fructe de mare:

1. Se dau rosiile prin mixer pentru a se obtine un suc gros.
2. Se fierb scoicile pana se desfac cochiliile (pot fi folosite si congelate).
3. Se scot fructele de mare din punga si se pun in apa clocotita, lasand sa dea un clocot. Se pun la scurs.
4. Se spala bine orezul, se scurge si se caleste in ulei pana devine sticlos. Se adauga sosul de rosii, supa de legume, ardeiul taiat cubulete, caperele, usturoiul pisat, sare, sofran si piper. Se lasa sa fiarba pana scade putin apa, se adauga fructele de mare si se mai lasa 5 minute pana orezul ramane bob cu bob. Inainte de servire, se pun scoicile.

Sursa foto: www.foodiechat.com

Video: cum sa pregatesti paella


Main Dish: How To Make Paella

Daca ti-a placut reteta noastra "Paella cu fructe de mare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Cocktail de fructe de mare in wok