Paella cu fructe de mare

de Roda in Fructe de mare, 3 Mai 2009 | 27331 vizualizari

 

Ma incanta preparatele cu fructe de mare, in special salatele;de caracatita, de scoici,dar prepar si caracatita in vin, paella cu fructe de mare,fructe de mare in sos alb,mancare de melci,midii prajite etc.

 

INGREDIENTE

  • 500g.cocteil de fructe de mare congelate(creveti decorticati,calamar,caracatita),
  • 7 scoici,
  • 5 rosii,
  • 500g.orez,
  • 3 catei de usturoi,
  • 4 linguri de ulei de masline,
  • 1 ardei gras rosu,
  • 1 l.supa de legume sau carne(din cubulet),
  • 1 lingurita de capere,
  • sare,
  • 1/2 varf de cutit de sofran,
  • piper;
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paella cu fructe de mare:

1. Se dau rosiile prin mixer pentru a se obtine un suc gros.

2. Se fierb scoicile pana se desfac cochiliile (pot fi folosite si congelate).

3. Se scot fructele de mare din punga si se pun in apa clocotita, lasand sa dea un clocot. Se pun la scurs.

4. Se spala bine orezul, se scurge si se caleste in ulei pana devine sticlos. Se adauga sosul de rosii, supa de legume, ardeiul taiat cubulete, caperele, usturoiul pisat, sare, sofran si piper. Se lasa sa fiarba pana scade putin apa, se adauga fructele de mare si se mai lasa 5 minute pana orezul ramane bob cu bob. Inainte de servire, se pun scoicile.


Sursa foto: www.foodiechat.com




Video: cum sa pregatesti paella








Main Dish: How To Make Paella

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paella cu fructe de mare" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (14)

PurpleM 1

13.10.2010, 00:37

Ce bine arata

adry88 1

19.05.2011, 16:20

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Kebab libanez de pui
  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crumble cu capsuni si rubarba - reteta cu nr. 300

de oanapl 5

ieri la 20:32

Friganele dulci cu aroma de portocale si gem de caise

de Camelya 4

ieri la 19:47

Salata cu oua de prepelita

de oanapl 5

ieri la 19:45

Musaca de cartofi cu varza si carne

de Adi 3

ieri la 19:38

RETETA RECOMANDATA
Raci fierti