Paine alba cu susan

de RuxyRux in Piine, 19 Ian 2017 | 350 vizualizari

 

Cred ca nu exista miros mai minunat... paine calda aburinda, abia scoasa din cuptor, o mare bunatate!

 

INGREDIENTE

  • 675 gr. faina
  • 2 lingurite sare
  • un plic drojdie uscata
  • 430 ml apa calduta

Pentru topping:

  • 2 linguri apa
  • un praf de sare
  • susan
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine alba cu susan:

Se cerne faina intr-un lighean, se pune drojdia in mijloc, pe margine sarea, se toarna apa calduta si se framanta aluatul cateva minute. Se acopera cu un servet si se lasa la loc cald in bucatarie.


Cand si-a dublat volumul se rastoarna aluatul pe masa infainata si se modeleaza painea.


Se lasa aluatul la crescut in tava 30 de minute la loc cald. Painea, se cresteaza apoi se unge cu glazura de apa calda, se prepara semintele de susan.


Painea se coace la cuptorul preincalzit la 200 de grade, pana se rumeneste ( undeva in jur de 45 de minute)


Taiati painea numai dupa ce s-a racit complet si pastrati-o intr-un servet curat!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paine alba cu susan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

-Marius- 1

20.01.2017, 21:40

mihaelar63 1

21.01.2017, 10:02

Cat de buna trebuie sa fie !!!

RuxyRux 1

21.01.2017, 10:18

O, daaaaa...a fost )

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Rata cu portocale
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

RETETA RECOMANDATA
Paine de casa