Paine arabeasca

de Miha in Piine, 28 Oct 2010 | 9031 vizualizari

COMENTARII (27)

giuliana 1

28.10.2010, 10:16

miha 5 furci ptr reteta nu am mai mancat dar o sa incerc reteta ta

Criss 1

28.10.2010, 10:39

Foarte faina painica. Seamana cu focaccia .

alexia 1

28.10.2010, 10:57

ca intotdeauna............PERFECTA!!!!!!!!!!!! miha, puiule; mi-e tare dor de o reteta de prajiturica de a ta buna, buna, buna rau de tot!

Rocsi 1

28.10.2010, 11:27

mai de la turci ai trecut la arabi????ce iti mai place sa umbli pe la toti

Miha 1

28.10.2010, 11:32

Giuliana, e foarte buna si aromata

Miha 1

28.10.2010, 11:34

Da Criss, asa e. Seamana cu focaccia.

Miha 1

28.10.2010, 11:35

Alexia...tine aproape. Poate, poate...dorinta iti va fi indeplinita.

Miha 1

28.10.2010, 11:36

Rocsi, testam tot. Sa vedem care si ce are mai bun, mai moale, mai tare...

jurnalulanei 1

28.10.2010, 12:08

Miha 1

28.10.2010, 12:09

Ana

Corinuta 1

28.10.2010, 12:14

ce combinatie de aromeeeeeeeee!

kamy 1

28.10.2010, 12:22

ma bagi in pamantsa vezi ca ma apuca nabadaile si ma pun pe dospitele voi arunca la inceput dar cred ca tot le dau de cap ...pana la urmafff bn arata 5f

La Ancuta 1

28.10.2010, 12:42

am vazut si eu reteta pe e-retete si mi-a placut. Trebuie sa o incerc si eu

Miha 1

28.10.2010, 12:43

E buna Corina, foarte buna. O nebunie de arome.
Cami, pana nu te apuci de facut n-ai sa stii daca i dai de capat sau nu.

mena29 1

28.10.2010, 12:58

buuuna

kamy 1

28.10.2010, 13:37

asa-iam eu asa...oroare de framantatda...miha...ce-i za'atar???

Miha 1

28.10.2010, 14:02

Mena
Cami, am scris in reteta cum se face za'atarul. E un amestec de condimente.

Rocsi 1

28.10.2010, 14:15

care iese mai inalta,mai lunga nu??

Bucataras Medi 1

28.10.2010, 21:43

ce buna trebuie sa fie..................

Mitinita 1

28.10.2010, 21:54

arata bine!

nadina73 1

28.10.2010, 22:48

mai ai si pentu mine macar un colt

Miha 1

28.10.2010, 23:11

Multumesc fetelor!
Nadina, daca ma caut poate mai gasesc un coltisor.

aziz 1

29.10.2010, 21:26

miha draga zaatarul nu este un amestec de condimente este o planta creste cam ca rozmarinul ca menta .se foloseste si in stare prospata dar si uscata in extrasezon.si super faina
.nu te supara de comentariu facut, cu siguranta nu ai de unde sti se poate in rom pe abalaje nu e scris ce trebuie

Miha 1

29.10.2010, 23:40

Aziz, nu ma supar, Doamne fereste.
Nu stiu ce sa zic...posibil sa vorbim de lucruri diferite?
"Zahtar (sau zaatar, za’atar, zatar, zahatar, satar) este denumirea data unei plante ramase incerta, apartinand probabil familiei din care fac parte oregano si maghiran, sau celei din care face parte cimbrul. Prin extensie a devenit denumirea data unui amestec de condimente preparat din verdeturi uscate, seminte de susan, sare si diverse alte condimente. Este foarte folosit in bucataria araba si s-a raspandit in Levant si in Orientul Mijlociu (Armenia, Irak, Israel, Iordania, Liban, Maroc, Palestina, Arabia Saudita, Siria, Tunisia, Turcia).
Exista dovezi ca amestecul era folosit de arabi inca din Evul Mediu"
Sursa: http://condimenteweb.ro/mixuri-de-condimente/zahtar-verde-m138

aziz 1

31.10.2010, 08:40

mei, nush ce sa zic cert este faptul ca ce am eu in gradina se numeste zaatar sau cum zic arabii zahtar ;si cum ii zice in articolul ala ,,mixuri de condimente/zahtar verde,, si probabli, sa zicem de foame,doamna- domnul -domnisoara a papat restul mixurii si-a ramas doar zahtar verde

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Focaccia alla genovese