Paine aromata incalzita la cuptor

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 9 Mar 2014 | 1695 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 paini mici (de tip buburuza)
  • 1 legatura de marar verde
  • 1 pachet de unt (Untar/ amestec de unt cu margarina)
  • seminte de susan
  • sare si piper dupa gust
  • frunze uscate de telina/ maruntite
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine aromata incalzita la cuptor:

Taiem painea felii dar lasam coaja de la baza intreaga (tip acordeon).


Intre feliile de paine asezam cate o felie de unt.


Mararul se spala si se toaca marunt, apoi se presara verdeata intre feliile de paine.


Presaram sare si piper dupa gust.


Asezam painile in tava tapetata cu hartie de copt, dam tava la cuptor (preincalzit) la temperatura moderata (170 grade) pentru 15-20 minute.


Scoatem painea crocanta cu miezul super-pufos din cuptor, desprindem cate o felie, presaram seminte de susan zi frunza de telina uscata si servim.


Pofta buna!



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paine aromata incalzita la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Rocsi 1

09.03.2014, 19:06

Ce super o fi!

tiby 1

10.03.2014, 08:26

e super !

anca_rm 1

10.03.2014, 13:01

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert cozonacul bunicii
  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Specialități - pâine cu măsline - pâine cu bulion și busuioc