Paine cu bere

de Retete_Haplea in Piine, 5 Mai 2015 | 3880 vizualizari

 

Pâinea cu bere e plăcere.
Are gust deosebit, dospire nu cere…

 

INGREDIENTE

  • 375 g faina,
  • 330 ml bere,
  • 1 ½ lingurita de sare,
  • 1 plic praf de copt,
  • 150 g unt topit,
  • 4 lingurite zahar
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine cu bere:

Cernem faina peste care adaugam praful de copt, sarea si zaharul. Le amestecam cu un tel si apoi omogenizam cu untul topit

Adaugam berea si omogenizam. Vom obtine un aluat destul de lipicios pe care il asezam intr-o forma (am folosit o forma rotunda cu diametrul 24 cm) unsa cu unt.

Bagam la cuptorul incins la 170 grade timp de o ora, pana se rumeneste frumos deasupra.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine cu bere" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paine neagra cu seminte