Paine cu branza si leurda

de Lau in Piine, 14 Iun 2015 | 1429 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 1 cub drojdie
  • 3 plicuri green sugar
  • 1 /2 lingurita sare
  • 50 ml ulei
  • 250 ml zer
  • 200 g branza de vaci
  • 1 legatura leurda
  • 1 ou
  • 1 lingura lapte
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine cu branza si leurda:

Intr-un bol punem faina,sarea,zaharul si amestecam bine,facem o gaura in mijloc adaugam drojdia dizolvata in putin zar caldut,uleiul si incepem sa framantam adaugand treptat zer pana obtinem un aluat omogen si elastic.


Intindem aluatul pe masa infainata,ungem cu putin ulei si adaugam 100 g branza de vaci,leurda tocata,o impaturim si o lasam la dospit 15 min,


Dupa cele 15 min intindem aluatul pe masa infainata,adaugam branza,leurda si taiem patratele,


Asezam patratelele unul peste celalalt formand un turnulet,dupa care aseazam in tava unsa cu ulei,


Ungem cu oul batut cu putin lapte si deasupra adaugam mac,dam tava la cuptorul incalzit pana se rumeste frumos deasupra.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paine cu branza si leurda" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Lau 1

15.06.2015, 09:33

Rocsi 1

15.06.2015, 20:58

Ce frumoasa ti-a iesit!

Lau 1

15.06.2015, 22:17

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa de conopida
  • 10

    J

  • 11

    V

  • 12

    S

  • 13

    D

  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

RETETA RECOMANDATA
Paine greceasca cu feta si masline