Paine cu branza si masline

de alldaycooking in Piine, 13 Feb 2012 | 4230 vizualizari

 

Impreuna cu gandacelul meu, am papat painea calda, nu am mai avut rabdare sa asteptam sa se raceasca. A iesit foarte moale si pufoasa, nu prea sarata si cu un gust foarte interesant de masline coapte.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr faina alba
  • 350 ml apa calduta
  • 7 gr drojdie uscata
  • 3 linguri ulei de masline
  • sare
  • 1 lingurita fructoza
  • 200 gr branza sarata
  • 1 mana de masline Kalamata fara samburi
  • busuioc maruntit
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine cu branza si masline:

Am pus faina intr-un castron, am adaugat drojdia, fructoza, sarea si 3 linguri ulei de masline, apoi treptat am pus apa calduta amestecand continuu. Am obtinut o coca destul de moale si lipicioasa pe care am lasat-o aproximativ 30 de minute la loc caldut. Am adaugat branza maruntita cu ajutorul furculitei si maslinele taiate marunt si am framantat din nou. Am asezat aceasta coca intr-o tava ceramica unsa cu putin ulei. Am intins coca in tava si am presarat deasupra putin ulei de masline si busuioc maruntit. Am copt la 180 de grade Celsius pana cand s-a rumenit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine cu branza si masline" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paine integrala de casa umpluta cu masline si branza