Paine cu branza si masline

de alldaycooking in Piine, 13 Feb 2012 | 2117 vizualizari

 

Impreuna cu gandacelul meu, am papat painea calda, nu am mai avut rabdare sa asteptam sa se raceasca. A iesit foarte moale si pufoasa, nu prea sarata si cu un gust foarte interesant de masline coapte.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr faina alba
  • 350 ml apa calduta
  • 7 gr drojdie uscata
  • 3 linguri ulei de masline
  • sare
  • 1 lingurita fructoza
  • 200 gr branza sarata
  • 1 mana de masline Kalamata fara samburi
  • busuioc maruntit
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine cu branza si masline:

Am pus faina intr-un castron, am adaugat drojdia, fructoza, sarea si 3 linguri ulei de masline, apoi treptat am pus apa calduta amestecand continuu. Am obtinut o coca destul de moale si lipicioasa pe care am lasat-o aproximativ 30 de minute la loc caldut. Am adaugat branza maruntita cu ajutorul furculitei si maslinele taiate marunt si am framantat din nou. Am asezat aceasta coca intr-o tava ceramica unsa cu putin ulei. Am intins coca in tava si am presarat deasupra putin ulei de masline si busuioc maruntit. Am copt la 180 de grade Celsius pana cand s-a rumenit.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paine cu branza si masline" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
169.99 lei
135.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

iri_iri 1

14.02.2012, 05:50

ce pufoasa este?

gaby_gabytza 1

14.02.2012, 08:57

alldaycooking 1

14.02.2012, 09:21

Multumesc!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Paine greceasca cu feta si masline