Paine cu cascaval

de Miha in Piine, 21 Sep 2009 | 3743 vizualizari

 

Robert cand a vazut felia de paine a zis ca "urmele astea seamana cu niste cascaval" :)) Si dupa ce i-am dat toate asigurarile din lume ca nu e cascaval :))) l-a chemat pe taica-su la masa si-i zice:"sa stii ca painea asta nu are cascaval,poti manca linistit" :))))

 

INGREDIENTE

  • 60 ml apa
  • 240 ml lapte
  • 60 g unt
  • 1 ou
  • 2 linguri zahar
  • 1,5 lingurite sare
  • 550 g faina
  • 10 g drojdie uscata
  • 100 g cascaval Delaco
Portii: 1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine cu cascaval:

Am pus toate ingredientele in cuva masinii de paine,la programul de framantare+dospire.


Aluatul dospit l-am pus pe masa infainata si l-am impartit in 5 parti aproximativ egale.


Fiecare parte am intins-o cu sucitorul la o grosime de cca 0.5 cm,de latimea tavii de copt.


Am uns cu putin ulei de masline,apoi am presarat cu cascaval ras pe razatoarea cu ochiuri mici si am rulat cat mai strans posibil.


Apoi,fiecare rulou rezultat l-am pus in tava unsa cu putin ulei de masline.


Am pus tava la loc caldut jumatate de ora.



Am uns cu galbenus de ou si am presarat cu susan.


Se coace in cuptorul incins la foc mediu,in jur de jumatate de ora,pana se rumeneste frumos deasupra.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paine cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Vacuum Blender HB300SV

- 550 lei
2499.99 lei
1949.99 lei

COMENTARII (5)

oana_pisicutza16 1

02.04.2012, 23:30

foarte buna

Miha 1

03.04.2012, 08:49

Panacris 1

08.06.2012, 17:46

Interesanta paine!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Camelya

12270 puncte

oanapl

11200 puncte

Lau

Lau 9

10910 puncte

Valclaudia

8020 puncte

 merisor

7770 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Hortansa
  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

  • 30

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Covrigi cu cascaval