Paine cu iaurt-ff repede de facut

de anaiordan in Piine, 4 Oct 2009 | 7268 vizualizari

 

E o paine care consider ca e buna pentru o zi...nu pentru sa se pastra pe mai multe zile.

 

INGREDIENTE

  • 280g faina
  • 1 pachet praf de copt
  • 1 lingurita sare
  • 1/2 lingurita zahar
  • 1 ou
  • 250g iaurt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine cu iaurt-ff repede de facut:

Eu nu am avut iaurt si am folosit doua linguri de smantana si un pahar mic de apa si a iesit ff buna!

Se amesteca bine ingredientele, chiar si cu mixerul, pana se obtine o compozitie omogena si elastica. Se unge o craticioara, sau forma ce aveti..cu ulei/unt si se tapeteaza cu faina si se pune coca in ea si se baga in cuptorul incins in prealabil pentru 30-45 minute la o temperatura de 180grade celsius, la sfarsit se poate face si testul cu scobitoarea.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine cu iaurt-ff repede de facut" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

Bucataras 1

04.10.2009, 22:46

, simpatica

anaiordan 1

05.10.2009, 02:46

pai daca asa e reteta....ce sa-i fac ...am gasit-o mai demult pe internet, dar nu mai stiu unde din pacate si in weekend am ramas fara paine :(..aici la noi de sambat adupa-amiaza si pana luni dimi sunt inchise magazinele cu alimente.....si m-am adaptat la ce aveam in casa ....nu se lasa la dospit ca are praf de copt in ea, nu drojdie.

mihaelar63 1

22.01.2010, 22:34

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Chifle umplute cu ciuperci si branza