Paine cu iaurt-ff repede de facut

de anaiordan in Piine, 4 Oct 2009 | 7250 vizualizari

 

E o paine care consider ca e buna pentru o zi...nu pentru sa se pastra pe mai multe zile.

 

INGREDIENTE

  • 280g faina
  • 1 pachet praf de copt
  • 1 lingurita sare
  • 1/2 lingurita zahar
  • 1 ou
  • 250g iaurt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine cu iaurt-ff repede de facut:

Eu nu am avut iaurt si am folosit doua linguri de smantana si un pahar mic de apa si a iesit ff buna!

Se amesteca bine ingredientele, chiar si cu mixerul, pana se obtine o compozitie omogena si elastica. Se unge o craticioara, sau forma ce aveti..cu ulei/unt si se tapeteaza cu faina si se pune coca in ea si se baga in cuptorul incins in prealabil pentru 30-45 minute la o temperatura de 180grade celsius, la sfarsit se poate face si testul cu scobitoarea.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine cu iaurt-ff repede de facut" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

Bucataras 1

04.10.2009, 22:46

, simpatica

anaiordan 1

05.10.2009, 02:46

pai daca asa e reteta....ce sa-i fac ...am gasit-o mai demult pe internet, dar nu mai stiu unde din pacate si in weekend am ramas fara paine :(..aici la noi de sambat adupa-amiaza si pana luni dimi sunt inchise magazinele cu alimente.....si m-am adaptat la ce aveam in casa ....nu se lasa la dospit ca are praf de copt in ea, nu drojdie.

mihaelar63 1

22.01.2010, 22:34

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chifle aperitiv cu mozzarella