Paine cu iaurt si seminte

de alldaycooking in Piine, 13 Mai 2012 | 1582 vizualizari

 

In asteptarea praitorului de paine m-am gandit sa fac paine!

 

INGREDIENTE

  • 960 gr faina 650
  • 20 gr drojdie uscata
  • 1 lingurita fructoza
  • sare
  • 240 gr iaurt
  • 2 linguri de ulei
  • 480 ml apa calduta
  • 1 mana de seminte floarea soarelui
  • 1 mana seminte de dovleac
  • 1 lingura seminte de un Mac
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine cu iaurt si seminte:

Faina am amestecat-o cu drojdia uscata, fructoza si putina sare. Am adaugat iaurtul, uleiul si apa calduta treptat. Am framanatat aluatul pana cand a incorporat toata apa. Am lasat alutul la loc cald pana cand si-a dublat volumul. Dupa ce a dospit am framantat din nou aluatul si am adaugat seminte de dovleac, floarea soarelui si in. Am pus aluatul in tavi unse cu putin ulei si am presat bobite de mac deasupra. Am lasat sa mai creasca aprox. 20 de minute. Am copt paine la 170 grade Celsius pana cand s-a rumenit frumos.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paine cu iaurt si seminte" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

alldaycooking 1

13.05.2012, 22:10

Cris cu multa placere!

alldaycooking 1

13.05.2012, 22:10

Multumesc frumos dragelor!

Sim0na 1

15.05.2012, 08:27

Foarte buna si frumoasa!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Paine cu tarate