Paine cu masline

de jolygina in Piine, 3 Apr 2011 | 2177 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 10 g drojdie
  • 1 cana de apa calduta
  • o lingurita sare
  • 6-7 linguri de faina
  • o lingurita de zahar
  • 200 g masline feliate

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine cu masline:

Punem apa calduta cu sarea ,zaharul si drojdia si amestecam bine pana se topesc ingredientele in apa ,dupa care incepem sa turnam faina in ploaie putin cate putin amestecand incontinuu .


Cand toata faina a fost pusa si a s-a format coca adaugam treptat cate o lingura de ulei si framantam bine pana se incorporeaza bine


Lasam sa creasca coca cam 25-30 min dupa care intindem bine si asezam maslinele feliate pe toata foaia si rulam ca la cozonac


O punem in forma, o ungem cu un albus de ou,o mai lasam sa creasca cam 20-25 min si dam la cuptor 35-45 min

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paine cu masline" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Bucataras Medi 1

14.04.2011, 10:39

wow......nu am facut niciodata dar am mancat si mi-a placut tare mult.............

adry88 1

05.05.2011, 19:05

foarte buna

jolygina 1

14.05.2011, 08:45

multumesc eduard

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Carpati
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

RETETA RECOMANDATA
Schiacciata