Paine cu masline

de jolygina in Piine, 3 Apr 2011 | 1988 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 10 g drojdie
  • 1 cana de apa calduta
  • o lingurita sare
  • 6-7 linguri de faina
  • o lingurita de zahar
  • 200 g masline feliate

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine cu masline:

Punem apa calduta cu sarea ,zaharul si drojdia si amestecam bine pana se topesc ingredientele in apa ,dupa care incepem sa turnam faina in ploaie putin cate putin amestecand incontinuu .


Cand toata faina a fost pusa si a s-a format coca adaugam treptat cate o lingura de ulei si framantam bine pana se incorporeaza bine


Lasam sa creasca coca cam 25-30 min dupa care intindem bine si asezam maslinele feliate pe toata foaia si rulam ca la cozonac


O punem in forma, o ungem cu un albus de ou,o mai lasam sa creasca cam 20-25 min si dam la cuptor 35-45 min

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paine cu masline" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Bucataras Medi 1

14.04.2011, 10:39

wow......nu am facut niciodata dar am mancat si mi-a placut tare mult.............

adry88 1

05.05.2011, 19:05

foarte buna

jolygina 1

14.05.2011, 08:45

multumesc eduard

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Impletituri sarate