Paine cu seminte de floarea soarelui

de Valclaudia in Piine, 29 Noi 2016 | 3187 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr seminte de floarea soarelui
  • 2 plicuri drojdie uscata
  • 600 ml apa calduta
  • 1 lingurita zahar tos
  • 1 lingura sare de Himalaya
  • 5 gr faina de in
  • 100 gr tarate de ovaz
  • 100 gr fulgi de ovaz
  • 2 linguri ulei de in
  • faina de tip 650 cat cuprinde (450-500 gr.)
Portii: 1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine cu seminte de floarea soarelui:

Semintele de floarea soarelui se asaza intr-un vas incapator, adaugam zaharul, sarea, drojdia uscata, turnam apa calduta, faina de in, taratele si fulgii de ovaz, amestecam.

Adaugam faina, framantam pana obtinem un aluat elastic, la final adaugam cele doua linguri de ulei din in, framantam pana se desprinde aluatul de maini.

Asezam hartie de copt intr-un vas de yena, punem aluatul in vas, presaram seminte de folarea soarelui si aplatizam usor cu palmele sa se lipeasca semintele de aluat.

Acoperim vasul cu un servet curat de bucatarie si lasam la dospit cel putin doua ore.

Preincalzim cuptorul la 165 grade C, folosind functia de coacere cu ventilatie, dam painea la cuptor pentru 1 ora.

Scoatem painea rumenita din cuptor, o lasam la racit, feliem si servim.

Este o paine deosebit de gustoasa si satioasa :)

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine cu seminte de floarea soarelui" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Chifle fara drojdie - reteta rapida