Paine cu unt si multicereale

de Sylvia in Pizza, 18 Feb 2010 | 1592 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 grame faina tip 55,
  • 250-300 ml apa,
  • 25 grame drojdie proaspata,
  • 40 grame de unt moale,
  • 2 linguri de amestec de cereale,
  • o lingurita sare si o jumatate lingurita zahar brun.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine cu unt si multicereale:

Am preparat aluatul cu masina de facut paine si l-am lasat la dospit tot acolo. Apoi am modelat 2 bule de paine rotunda si am crestat si presarat deasupra susan si seminte de foarea soarelui si am mai lasat la dospit 25 de minute.


Se coc timp de 25-30 minute in cuptorul incins in prealabil la 210 grade, cu o tava cu 250 ml de apa sub tava cu painea sa faca crusta mai crocanta.


Este foarte pufoasa si se pastreaza proaspata si a doua zi, va doresc pofta buna !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paine cu unt si multicereale" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Oana 1

18.02.2010, 23:31

Eu nu am facut...stiu ca facea mamaie la tara cu turtite de malai, dar nu stiu cum....si nu-mi zice , ca tocmai ce am facut si eu paine la masina si mor aici de pofta

Sylvia 1

19.02.2010, 15:14

Oana ai mancat sau te-ai abtinut eroic .?

rivka 1

19.02.2010, 21:28

foarte frumoase!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu branza si fructe de padure

de oanapl 5

ieri la 22:59

Desert tort cu crema de lamaie, capsuni si jeleu din vin sau 7 ani de bucatareala ori hlizeala pe Bucataras.ro

ieri la 19:17

Înghețată de caise confiate

de RODIMUR 4

ieri la 16:20

Desert tort cu crema de capsuni si glazura oglinda de ciocolata

de Oana 8

ieri la 16:08

Inghetata tirasmisu

de Lau 9

ieri la 13:06

RETETA RECOMANDATA
Pizza la tava