Paine de casa

de elena1988 in Piine, 31 Ian 2011 | 2172 vizualizari

 

Va promit ca voi posta pasii la painea impletita, atunci ma grabeam si nu am mai stat sa pozez.

 

INGREDIENTE

  • 25 gr de drojdie proaspata
  • sare un varf de cutit
  • apa calda 400 ml
  • faina cat cuprinde
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine de casa:

Drojdia se dizolva in putina apa calda, si sarea. Se pune putina faina se amesteca bine, apoi iarasi apa si faina si tot asa, pana obtineti un aluat bun. Se lasa la dospit pana isi dubleaza volumul, apoi se pune pe blat se framanta putin si se impleteste cum vreti, se pune in tava si se mai lasa putin la dospit, se unge cu ou batut deasupra si se baga la cuptor pana se rumeneste frumos.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paine de casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

DIANA B 1

01.02.2011, 09:48

RESPECT !!!

kamy 1

01.02.2011, 20:31

bravo ce bn arata

elena1988 1

03.02.2011, 09:26

Ma bucur ca va place, multumesc pentru comentarii, va pup pe toate

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

RETETA RECOMANDATA
Paine Indiana "Poori"