Paine de casa

de silvianart in Piine, 9 Ian 2017 | 2459 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 850 gr. faina
  • 300 ml apa
  • 80 ml ulei floarea soarelui
  • 1 lingura zahar
  • 1 lingura otet
  • 1/2 lingura sare
  • 25 gr drojdie proaspata
  • 1 ou
  • un varf lingurita turmeric pt. culoare
Portii: 10
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine de casa:

Se framanta totul manual, cu dragoste deplina, sau la masina de paine/robot.
Se lasa 45 min la dospit, apoi intra la cuptor,  pentru 1 ora, la 170 grade C.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine de casa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Paine cu smantana si iaurt