Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Aceasta paine plata este preparata cu gris si aromata cu anason.
Se serveste in mod traditional alaturi de tajine, o tocanita condimentata marocana, dar este la fel de buna cu salata, branza sau sosuri. Poate fi servita atat calda cat si rece.
Preparam aluatul( eu l-am preparat cu ajutorul masinii de paine( poate fi framantat si in stil traditional).
Scoatem aluatul, intindem 4 painicute plate rotunde cu grosimea de 2 cm
Asezam alautul pe hartia pergament pe foaia de copt.
Lasam la crescut acoperit cu folie unsa cu ulei 30 de minute.
Cand a crescut ungem cu ulei si punem susanul.
Incingem cuptorul la 200 grade si dam la copt pentru 20-25 de min sau pana painea suna a gol daca este batuta pe spate.
E atat de gustoasa....
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult